Rabu, 27 November 2013

Good Doctor + Goguma Couple


Dengan ini zati mengistiharkan bahawa zati telah tamat menonton Drama Good Doctor danWe Got Married Goguma Couple ahhh... seronok sangat... Semalam zati baru jerr.. habis tengok WGM Goguma, betul-betul sedih sangat sebab diaorang dah nak berpisah .. masa Yong Hwa nak hantar Seo Hyun ke rumah dia buat kejutan.. zati betul2 terkejut sangat. Dialog kejutan dia macam nii..

Yong Hwa : Boleh tolong ambilkan gitar Yong~ dalam bonet kereta..
Seo  Hyun  : Ok ! 
( lepas tuu..Hyun~ a.k.a Seo Hyun keluar dari kereta ke bonet then dia terkejut apabila dia tengok ada selimut, so dia tariklah then keluarlah belon.. wah..)

look swett sangat 

Yong Hwa ada hadiahkan Seo Hyun gitar warna pink.. ingat lagi waktu diaorang pergi jalan-jalan di satu kedai Yong Hwa nak belikan gitar untuk Hyun~, so jalan-jalan kat kedai gitar jumpalah gitar pink nii... Yong~ memang nak beli tapi mahal.. so rancangan realiti nii..best sangat 


YONG HWA  SEO HYUN

Seterusnya, Drama Good Doctor... cerita nii.. pun BEST pasal hospital.. cerita ni best plus seram. Time seram tu mestilah time pembedahan.. telah takutlah nak tengok doktor tu bedah perut lepastu darah keluar eee... seram sangat. tapi best sekurang-kurangnya zati tahu antara alat-alat yang digunakan untuk pembedahan.. walaupun zati tak bercita-cita nak menjadi seorang pakar bedah..

 antara watak-watak dalam drama ni yang zati suka

hero dalam drama ini ialah Joo Won dan Moon Chae Woon, hero dalam drama ni sebenarnya menghidapi penyakit savant syndrome and a developmental disability. Jadi dia kurang dipercayai oleh penjaga2 pesakit di situ so dia diberi masa 6 bulan untuk buktikan dia boleh jadi doktor.. seperti biasa last sekali mestilah happy ending  




The End 










5 ulasan:

  1. x bole terima kenyataan bila tgk Yonghwa dgn Seohyun :P

    BalasPadam
  2. korean lover juga la ni ? heheh. Jom tengok The Heirs pula :D

    BalasPadam
  3. Wahh sweet nye. dah lah dua2 tu qaqa minat. jeles T_T huwaaa

    BalasPadam
  4. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    BalasPadam