Khamis, 13 November 2014

Okay!! Akhirnya

Assalamualaikum.. Holla



huhuhu dah lama tak buat entry hehehe *yelahtu lama sangat* akhirnya selama 2 minggu 2 hari zati peperiksaan akhir tahun habis juga... penat dah otak ni nak hafal fakta-fakta sejarah,biologi,kimia ,fizik and another hohoho..

dan kini tibalah masanya zati buat apa yang zati suka YEAHHH!!! Baca Novel!!! adalah perkara yang paling menyeronokkan dalam hidup hahaha apa ayat yang zati tulis ni. mengarutkan hehe..

1) Betul Suami Aku Pelakon ! (Ateen Khalid)
2)Cooper-K (Rodie R)
3)Perang Kelang (Salleh De Ran)
4)Projek Diet ( Ain Maisarah)
5)Aku Mahu Banglo Pink ( Ain Maisarah)
5)Otai Diva Popular (Ilya Alias)
Ok, tak sabar betul nak baca novel-novel ni nanti Zati buat review k .

5 ulasan:

  1. salam hi, form4 eh? bestnya dah hbs exam and bnyaknya novel geram pulak tengok hhe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup !! hehehe mestilah best baca novel heheh :)

      Padam
  2. kisah otai tu best baca.. walaupun utk budak2 sekolah tp kita yg dah 20-an ni baca seronok ja rasa..hehehe..selamt bercuti!

    BalasPadam
  3. perang kelang tu novel sejarah ker ?

    BalasPadam