Rabu, 30 Disember 2015

OST DRAMA : CINTA SI WEDDING PLANNER

Assalamualaikum... Hello

 Cinta Si Wedding Planner adalah drama terbaru yang akan mengisi slot Akasia TV3 yang bakala menggantikan drama Akulah Balqis.. drama ini dalah drama adaptasi novel oleh Dhiyana.
Jom.. kita nyanyi lagu tema untuk drama ni.. baru ada feeling nak tengok hehe..
Selamat berkaroeke..

Kekal Bahagia - Ippo Hafiz

Ku telah
Melupakan dirinya
Ku telah
Benar-benar melepaskan
Kini aku hanya ada
Kamu
Mengertilah cintaku

Kuatkanlah untuk
Bersamaku
Teguhkan hatimu menemani aku
Menjalani waktu-waktu hidupmu
Aku kan selalu ada
Dengan mu

Memang benar akau mencintaimu
Memang benar rasa menyangimu
Setulus nya rasa hati ini hanyalah padamu

Ku harapkan cinta yang terakhir
Dalam hidup ini
Setia bersamamu hingga hujung waktuku
Kekal bahagia selamanya

Memang benar akau mencintaimu
Memang benar rasa menyangimu
Setulusnya rasa hati ini hanyalah padamu

Ku harapkan cinta yang terakhir
Dalam hidup ini
Setia bersamamu hingga hujung waktuku
Hingga hujung waktuku..
Kekal bahagia selamanya
Kekal bahagia selamanya

p/s : music video lagu ini dah keluar jom tengok " Kekal Bahagia - Ippo Hafiz "

Sekian , Nur Nadheera


4 ulasan:

  1. Balasan
    1. Yup.. Drama pembuka tirai 2016.. He he

      Padam
  2. Hi, perkongsian yang menarik. Done follow, follow me back :)

    BalasPadam