Sabtu, 17 Januari 2015

Bunga Oh! Bunga


Assalamualaikum...Anyeong...

Korang suka bunga tak ? mestilah suka siapa tak suka bunga kan, tak kisah lelaki atau perempuan . Kalau zati emm...zati cuma minat sikit-sikit jerr taklah exited sangat bolehlahh.. zati paling suka bunga baby's breath flower...emmm comel jerr ,sejak zati tengok drama Love Rain lakonan Jang Geung Sook dan Yoona baru zati kenal baby's breath flower kahh..kahh..kahh..kesian kan :)


Hari tu keluarga zati pergi jalan - jalan kat Taman Seribu Bunga kat Melaka....Wahhh...cantik sangat macam-macam pokok dan bunga ada kat situ .

                                     

Kalau korang datang Melaka datanglah sini, cuci mata tengok pokok-pokok yang menghijau ,cantikkan bunga-bunga kat sini , jadi kesimpulannya zati rasa sangat .... penat huhhh..penat round taman ni...so kalau korang cepat dahaga jangan lupa bawak air untuk round taman ni ok!
Indahnya CiptaanNya Alhamdulilah...

Sekian,Nur Nadheera







9 ulasan:

  1. siapa tak minat bunga kan..hehehe..lg2 perempuan..
    baru tahu nama bunga comel tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tuu.. bungakan melambangkan keayuan hahahaha :)

      Padam
  2. yaya pun suka bunga. tp lebih suka bunga-bunga yg kecik.. :)

    BalasPadam
  3. Saya pun macam hidayah, suka bunga kecil2. Cute je :DDDD

    BalasPadam
  4. Tapi kat taman seribu bunga tu macam nyamuk jer lebih. Mungkin masa tu bukan musim bunga, so rasa macam tak best sangat. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe... nyamuk tu memang pasti ada, hahaha..

      Padam
  5. tapi Love Rain tu cerita dia boring sikit..eh.. :P

    bunga tulips! most favorite akak! ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, tuu mula-mula cerita dia best tapi bila tengah-tengah huhh.. zati tgk separuh jerr..dan yang last sekali hehehe
      Bunga tulips comel :)

      Padam