Isnin, 5 Januari 2015

Profile N : Infinite

Assalamualaikum..Anyeong...


Kali ini zati nak cerita pasal group kpop iaitu Infinite...hehehe zati baru jerr  minat Infinite selain Super Junior...dulu dalam group Infinite ni zati cuma kenal L a.k.a Myung Soo then sekarang baru zati kenal semua ahli group Infinite hehehe... Jom kita tengok profile N tentang group ni :)

1.


Nama : Kim Sung Kyu
Tarikh Lahir : April 28, 1989
Asal : Jeollabuk-do,South Korea
Posisi : Ketua Kumpulan & Main Vocalist
Nicknames : Grandpa,Leader,Hamster,Honey Sungkyu

* bila zati tengok reality show This Is Infinite , zati rasa Kim Sung Kyu ni tak sanggup lakukan perkara yang memalukan dirinya tapi dia tetap lakukannya bila disuruh hehehe dan mata dia kecil sangat hehehe

2.

Nama: Jang Dong Woo
Tarikh Lahir : November 22, 1990
Asal : Gyeonggi, South Korea
Posisi: Main Rapper
Nicknames : Dinosaur,Monkey Boy,Kenyan,Mother Of Infinite & Smile Man

*zati rasa Dong Woo paling suka ketawa dalam infinite hehehe dan bila dia cakap bahasa korea laju-laju pasti tak faham .Perangai pelik dia, suka pegang buntut orang hahaha..

3.
Nama: Nam Woo Hyun
Tarikh Lahir : Febuari 8, 1991
Asal : Seoul, South Korea
Posisi: Main Vocalist
Nicknames: Namu,Namstar,Namgrease,Bolmae

*Oh! Woo Hyun ada berlakon dalam drama Hi!School-Love On 
4.

Nama: Lee Ho-Dong (Lee Ho Won)
Tarikh Lahir: March 28,1991
Asal : Busan,South Korea
Posisi:Rapper,Vocalist,& Main Dancer
Nicknames:Hogod,Hobaby,Dance Machine,All Man

*Zati paling suka Hoya >_< hehehe dia comel,kalau dia rasa bengang mesti dia akan kembongkan pipi dia hehehe

5.

Nama: Lee Sung Yeol
Tarikh Lahir : Ogos 27, 1991
Asal : Gyeonggi-do,South Korea
Posisi:Vocalist
Nicknames:Choding & Kindergarten Boy

*comel betul Sung Yeol nii hehehe
6.
Nama: Kim Myung Soo
Tarikh Lahir :March 13,1992
Asal:Seoul,South Korea
Posisi:Vocalist & Face of The Group
Nicknames:Center,Cold City Man
*L paling popular dalam group Infinite ni dan rahsia yang mungkin orang yang tak kenal Infinite mesti tak percaya L tak suka mandi hehehe...
7.
Nama: Lee Sung Jong
Tarikh Lahir :September 3,1993
Asal:Gwangju,South Korea
Posisi:Vacalist &Maknae
Nicknames:Maknae,Maknae-nim,Diva,Beautiful Man & Pink Zombie

*Maknae dalam group ni paling kelakar , bila dia jadi Pink Zombie. Dia paling cantik
Sekian,Nur Nadheera



8 ulasan:

  1. Balasan
    1. Wahh...minat Myung Soo rupanya hehe :)

      Padam
  2. Minat kat Woohyun :3 comelll xD
    Sungyeol pun comel gakk xD

    BalasPadam
  3. INFINITE semua comel :D
    Minat sejak diorang debut dan tak pernah mengecewakan ;)
    Hehe.... my bias : L, Sungyeol .
    Semuaaa bias saya ni sebenarnya. xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh...Inspirit Senior rupanya hehehe... :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Wahh..wahh..boleh lah share pasal story Infinite sama-sama kan !

      Padam
  5. waaahh.. kpop ni.. kak shad layan running man dgn kdarama ja.. lagu2 ni kurang sikit.. tapi tau lah kalau ada org ckp GD tu siapa, SuJu... Exo.. ehehehe..
    blogwalking balas kunjungan sambil klik promoted content

    BalasPadam