Khamis, 19 Februari 2015

Liebster Award by Nerd Skater

Assalamualaikum...Holla


Yeah... dapat liebster award hahaha.. mengarut jerr.. Ok Zati nak say thanks to Nerd Skater sebab tag zati :) Zati ingat lagi setiap kali Zati datang blog Kakak ni, Zati mesti tengok gambar kat tepi tu dia tulis "Did you smile today" dan automatik zati akan SMILE hehehe... :) Ok ni jawapan nya ...

1) Kalau anda suka sesorang, apa yang akan anda buat untuk cover dari dia perasan perasaan anda itu?
    = Zati akan berdiam diri dan tak akan banyak berbual dengan orang tuu..tapi Zati memang jenis orang yang kurang bercakap..

2)Anda seorang yang funny or caring? or both? Jelaskan sekali macam mana tuh.
   = Caring kot, emmm..sebab... entahlah hehehe sory

3)Anda ada kawan baik yang pindah, awak dan dia jarang contact, kaau rindu buat apa?
   = Adaaa.... nama dia Faizah huhuhu miss her so much >_< kalau rindu zati akan ingat moment dengan dia .

4) Anda kalau keluar suka pakai outfit yang macam mana?
  = Seluar jeans dan baju t-shirt labuh... simple but nice

5) Nyatakan kekurangan dan kelebihan pada blog Nerd Skater.
 = Kekurangan....??? tak boleh nak copy soalan Libester Award ni hehe
    Kelebihan.... button "Did you smile today" hehehe suka sangat ni

6) Pada tanggapan anda melalui blog Nerd Skater dan cara penulisan dia anda tengok macam mana?
 =  Cara penulisan...nice ada maksud di setiap perkataan yang ditulis 

7) Apa impian anda?
 = Buat masa sekarang impian Zati hanya nak dapat result SPM yang bagus yang dapat bantu zati capai cita-cita Zati selama ini :)

8)Bila anda rindu Allah s..w.t dan Rasulullah saw, apa yang anda buat?
 = Baca Al -Quran

9) Sediakan ucapan yang paling bermakna untuk kedua ibubapa anda dan keluarga anda?
 = Tolong doakan kak cik dibukakan pintu hati kak cik untuk menerima ilmu. Dan thanks sebab selalu buat zati tertawa :)

Ok . DONE... fuhhh...mencabar sungguh ok sekali lagi thanks Nerd Skater..

Sekian , Nur Nadheera

5 ulasan:

  1. hehe . Alhamdulilah . Terima kasih sayang for ur answer . Hargai sangat sangat sebab sanggup jawab hehe . btw sayang kita sama umur , SPM's Victim hehe

    BalasPadam
  2. saya masih belum jawab lagi xD

    BalasPadam
  3. Hey awak! meh la jenguk jenguk ke blog saya and support my first giveaway :*

    http://frauananas.blogspot.com/2015/03/ananasgoodmood-tiny-giveaway-p.html

    hehe sudi lah join ya. Jemput ~

    BalasPadam
  4. Fighting too sis ^^ Sorry late . huhu

    BalasPadam