Selasa, 16 Februari 2016

OST DRAMA: Tundukkan Playboy Itu

Assalamualaikum.. Hello 
Jom karaoke lagu OST drama slot Akasia terbaru, Tundukkan Playboy Itu. Zati ada buat review novel pasal drama ini, kalau nak tahu scene mana yang Zati suka dalam novel ini KLIK SINI ok.
Tiada Cinta Sepertimu (Siti Nordiana ft Alif Aziz)
Dalam detak nadiku
Kau selalu ada cintamu
Dalam jantungku ini
Hanya ada rindumu
Sungguh ini cinta

Dirimulah sejati
Dirimulah yang abadi
Selalu dalam mimpiku
Setia di hatiku
Percayalah sayang

Ku akui kau
Adalah cinta sejati
Yang tak akan pernah
Meninggalkan aku

Dan hanya dirimu
Dan menjaga diriku
Disetiap hela nafasku

KORUS:
Kasihmu tak pernah
Ada habis
Kau selalu ada untukku
Dirimulah cahaya hidupku
Tak ada cinta yang sepertimu
Dan syurga pun tahu itu
Selamanya ku setia padamu

Ku akui kau
Adalah cinta sejati
Yang tak akan pernah
Meninggalkan aku

Kasihmu tak pernah Ada habis
Ku selalu ada untukku
Dirimulah cahaya hidupku
Tak ada cinta yang sepertimu
Dan syurga pun tahu itu
Selamanya ku setia padamu

Kasihmu tak pernah
Ada habis
Kau selalu ada untukku
Dirimulah cahaya hidupku
Tak ada cinta yang sepertimu
Dan syurga pun tahu itu
Selamanya ku setia padamu

Dalam detak nadiku
Kau selalu ada cintamu
Selalu dalam mimpiku
Setia di hatiku
Sungguh ini cinta

Sekian,Nur Nadheera

1 ulasan:

  1. macam best jugak senikata dia...tapi belum tgk lg drama ni..huhu

    BalasPadam